Adresa: Špire Brusine 6
23000 Zadar
Telefon:
023 314 017 023 314 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 7:30-20:00h; subota: 8-13h
Djelatnosti: Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Uredski i školski pribor
Ključne riječi: uredski pribor - školski pribor - papirnica zadar - poslovni pokloni - obrasci - tiskanice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice HARI PAPIRNICE!

U staroj jezgri na poluotoku grada Zadra nalazi se papirnica koju je prije 25 godina otvorio bračni par Harold i Ines Stipanić kao obiteljski posao. Svoju prepoznatljivost duguju dugogodišnjem radi u predanosti svojim kupcima.

Ponuda papirnice sastoji se od velikog izbora raznog uredskog i školskog pribora, obrazaca, tiskanica te raznih poslovnih poklona. Kako su nam kupci na prvome mjestu, redovno obnavljamo ponudu prema individualnim potrebama kupaca.

U papirnici Hari nećete dobiti samo proizvod po koji ste došli - dobit ćete vrhunsku uslugu i pomoć pri odabiru u kupovini te osmjeh i ljubaznost naših djelatnika.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 314 017 023 314 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.