Adresa: Put Murvice 16
23000, Zadar
Mobitel:
095 3778 511 095 3778 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.agava.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8 - 21
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Geodezija, geotehnika
Ključne riječi: prodaja i najam nekretninama, stanova i kuća - prodaja i najam zemljišta - prodaja i najam apartmana i poslovnih prostora - prodaja i najam vila i hotela - procjena nekretnina - sređivanje vlasništva - geodetske usluge
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo renomirana i licencirana agencija u posredovanju prometa nekretninama koja se uspjela održati na tržištu u Zadru još od 2005. godine.

Posredujemo pri kupnji i prodaji nekretnina. Obavljamo uz naše suradnike od povjerenja i struke procjenu nekretnine, energetske certifikate, geodetske usluge, sređivanje vlasništva kao i sve vezano za vaša ulaganja u nekretnine i konzalting.

Osnovali smo obrt 2005. godine u Zadru, bili na više lokacija, a trenutno smo na adresi Skročini 12 u Zadru. Po Zakonu imamo stručni ispit i upisani smo u registar HGK ovlaštenih posrednika u prometu nekretninama.

Na tržištu uspješno obavljamo za naše klijente sve pravne poslove uz pomoć našeg odvjetničkog tima te niz drugih stručnjaka ovlaštenih za svoj posao, a vezano za uređenje nekretnina, vlasništva, pravnih poslova i svega drugoga potrebnog za nesmetanu prodaju i kupnju.

Redovito sudjelujemo na forumu nekretnina, pratimo sve nove izmjene i dopune zakona vezane za nekretnine.
Naša agencija je odabrana za katalog na sajmu nekretnina u Njemačkoj Munchen 2013.

Surađujemo sa drugim agencijama u Hrvatskoj, a što se tiče inozemnog tržišta imamo dobru suradnju sa Tvrtkom iz Ruske federacije Richesse DS sa gospodinom Ivicom Srnčevićem kao jednim od suvlasnika te vašu nekretninu možemo prezentirati i van naših granica, zato obratite nam se s potpunim povjerenjem, neka vaša kupnja ili prodaja nekretnine bude ugodan doživljaj, a ne stres jer mi ćemo obaviti sve umjesto Vas.

Provjerite ponudu nekretnina i usluga na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 3778 511 095 3778 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.