Adresa: Ulica 4. gardijske brigade 59
23000, Zadar
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
023 342 041 023 342 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.gradjevinska-apoteka.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 7.30 - 15.30, subota: 7.30 - 12.30
Djelatnosti: Hidroizolacija
Trgovina građevinskog materijala
Ključne riječi: hidroizolacijski materijali - hidroizolacija svih građevinskih objekata - bazena-podruma-sanacije - impregnacije - injektiranje - sustav ravnih krovova-dodatci za beton-ljepljenja i brtvljenja-membrane za podzemne objekte-zaštita i njega betona-prekid kapilarne vlage-bubreće trake-bentoniti-polimercementni sustavi, dekori San Marco
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Građevinska apoteka d.o.o. je specijalizirana trgovina građevinskih materijala koja se nalazi na adresi Ulica 4. gardijske brigade 59 u Zadru.

Razlika između nas i ostalih “građevinskih apoteka” je u tome što možete na licu mjesta dobiti inženjerski savjet za rješenje Vašeg problema, a ne samo recitiranje podataka iz brošura pojedinog proizvođača.

Čitati znate i sami, zar ne?

Također po Vašem zahtjevu, naš će inženjerski tim izaći na teren, te na licu mjesta snimiti stanje Vašeg objekta i predložiti Vam optimalno rješenje, uz mogućnost izrade projekta sanacije. Vrlo rado ćemo Vam preporučiti suradnju sa jednim od naših ovlaštenih izvođača  kako bi se sanacija odradila kvalitetno, u roku i s garancijom za izvedene radove.

Obratite nam se s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 342 041 023 342 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.