Adresa: NOVOGRADIŠKA 8
23000, ZADAR
Mobitel:
098 246 847 098 246 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://shiatsu-masaze.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Masaža
Akupunktura, akupresura, kiropraktika
Ključne riječi: shiatsu masaže - refleksoterapije - akupresura - tretmani za tijelo - masaža - poboljšanje cirkulcije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Shiatsu

Shiatsu otklanja bol!

Riječ shiatsu znači “pritisak prstima”, a shiatsu je ponekad opisan i kao masiranje iako je mnogo kompleksniji i cjelovitiji od klasične masaže.
U svakom slučaju, Shiatsu efikasno otklanja bol.

Kako Shiatsu djeluje?

Kao i akupunktura, Shiatsu se temelji na holističkom sustavu tradicionalne kineske medicine gdje se smatra da je bolest rezultat neravnoteže u prirodnom protoku energije Qi (Či) kroz tijelo.

Shiatsu terapeut koristi pritisak prstiju i dlana na energetske putove koji se nazivaju meridijani s ciljem poboljšanja protoka Qija.

Znanstveno objašnjenje je da Shiatsu umiruje preaktivan simpatički živčani sustav koji poboljšava cirkulaciju, ublažava ukočenost mišića te ublažava stres.
Kako se radi Shiatsu masaža?

Shiatsu terapeut primjenjuje pritisak koristeći svoje prste, palčeve i/ili dlanove u neprekinutom ritmičnom slijedu.

Pritisak se osjeća više lokaliziran, jer se za razliku od drugih vrsta masaža, umjesto cijelog dlana, u većini tretmana koriste jagodice prstiju za pritiskanje.
Pritisak na određene točke može biti blag, i mnogi taj osjećaj opisuju kao “dobru bol” ili malo snažniji ukoliko je potrebno.

Ako osjećate nelagodu ili bol tijekom tretmana, obavijestite svog terapeuta kako bi prilagodio jačinu pritiska tako da vam bude ugodno.
Međutim, “dobra bol” donosi ugodu i olakšanje od energetskih blokada i mišičnih spazama.

Zato se prije terapije porazgovarajte s terapeutom o granici te boli.
Tretman se radi na niskom stolu za masažu ili na podu.
Za razliku od drugih oblika masaže, Shiatsu se ne radi s masažnim uljem, tako da ostajete potpuno odjeveni tijekom tretmana. 

Terapeut po određenom slijedu pritišće točke duž energetskih meridijana i radi razne manipulacije zglobova s ciljem opuštanja cijele muskulature i uspostavljanja ujednačenog energetskog toka u tijelu.
Tretman je većini vrlo ugodan i blagotvoran. Zahvaljujući Međunarodnoj Shiatsu školi, koja je u Hrvatskoj prisutna od 1993. godine, imamo mnoštvo licenciranih i kvalitetnih terapeuta tako da, ukoliko se odlučita za Shiatsu tretman možete dobiti vrhunsku uslugu.Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 246 847 098 246 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.