Adresa: Valenta Jakuša 30
49221 Bedekovčina
Telefon:
099 8188 518 099 8188 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/SanjaSDIZAJN

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h sub: po dogovoru
Djelatnosti: Proizvodnja tekstila, odjeće, galanterije, pozamanterije
Krojački salon, krojački popravci
Modni salon, atelje
Ključne riječi: kute za odgajateljice - personalizirana kute za odgajateljice - radna odjeća - dizajn odjeće - pamučne maskice - brzi popravci odjeće - pripravci na odjeći
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu SDIZAJN!

SDIZAJN je poslovni model koji se bavi izradom personalizirane radne odjeće za odgajateljice u dječjim vrtićima. Kute različitih oblika, kroja, estetskih karakteristika poput boje, dezena, tekstura, modnih dodataka i sl.

Zbog jednostavnih i minimalnih uvjeta koje mora ispuniti kuta za odgajateljice razvila se ideja za njihovom personalizacijom i za novi pristup u dizajnu.

Sanja Jakuš, kreativna dizajnerica i vlasnica diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu sa zvanjem mag. ing. techn. text. Sama ideja o personaliziranim kutama započela je u suradnji sa sestrom koja je odgajateljica u vrtiću. Da njezina radna odjeća bude vesela i moderna odlučila je izraditi par modela. Ostale odgajateljice bile su oduševljene takvim pristupom.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
099 8188 518 099 8188 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.