Adresa: Kamila Pamukovića 43
22211, Vodice
Telefon:
022 440 271 022 440 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 7:30-20 Sub: 7:30-17
Djelatnosti: Kućanski aparati, bijela tehnika, tehnička roba
Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Ključne riječi: elektroinstalacije, izvođenje elektroinstalacija, rasvjeta, rasvjetna tijela, žarulje, lampe, fluocijevi, LED rasvjeta, plafonjere, boje i lakovi, okovi, vodomaterijal, oprema za kupaonice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

UNIELEKTRO d.o.o., Vodice - dugogodišnje iskustvo (preko 20 godina) u poslovima montaže svih vrsta elektroinstalacija i prodaje elektro i vodomaterijala te rasvjete i električnih kućanskih aparata.

Ako Vam je potrebna kvalitetna i pouzdana usluga montaže i servisa elektroinstalacija i rasvjete u manjim i većim stambenim objektima, obratite se našem stručnom timu.
Vršimo naše usluge na području Šibensko-kninske županije i okolice.


Obratite nam se s punim povjerenjem za više informacija putem telefona ili emaila i postanite jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih suradnika i klijenata.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
022 440 271 022 440 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.