Adresa: Matije Gupca 49
33000, Virovitica
Telefon:
091 7251 892 091 7251 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Sjaj-servis-za-%C4%8Di%C5%A1%C4%87enje-136415936898520/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8 - 17 h
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: čišćenje - pranje i glačanje odjeće - pranje dvorišnih opločnika - čišćenja bazena - čišćenje poslovnih prostora - čišćenje obiteljskih domova - čišćenje industrijskih hala - kemijsko čišćenje namještaja - dubinsko čišćenje automobila - čišćenje bazena - ekološka sredstva
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Servis za čišćenje Sjaj pruža vrhunske i profesionalne usluge čišćenja koristeći najsuvremeniju opremu kao i ekološka sredstva za čišćenje.

Naši djelatnici s dugogodišnjim iskustvom pružit će vašem domu, poslovnom prostoru ili automobilu potrebno osvježenje, a vašem namještaju i tepisima vratiti prvobitni sjaj.

U našoj ponudi nudimo generalna čišćenja kao i redovna održavanja obiteljskih domova i industrijskih hala.

Obratite nam se s povjerenjem i prepustite svoj prostor u ruke našeg servisa za čišćenje sa 16 godina tradicije!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 7251 892 091 7251 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.