Adresa: Ote Horvata 5
33000 Virovitica
Mobitel:
098 9084 750 098 9084 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Autoservis-Martinec-165197631060533/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 07 - 15
Djelatnosti: Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Auto elektrika, alarm, audio-oprema
Ključne riječi: autoservis - autoelektrika - priprema vozila za tehnički pregled - poliranje farova - popravak elektrike u vozilima - brzi servis vozila - veliki servis vozila - dijagnostika kvara -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Autoservis Martinec.

Nalazimo se u Virovitici i pružamo usluge servisa motornih vozila. Imamo novootvoreni servis u ulici Ote Horvata koji je opremljen vrhunskim alatom i modernom opremom.

Dosadašnjim radom stekli smo mnoge zadovoljne klijente i pouzdane partnere koji su nam poklonili svoje povjerenje. Tim nam se sastoji od stručnih djelatnika koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u popravcima i održavanju vozila.

Posjetite nas na novoj adresi i prepustite nam brigu o vozilu.
Pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9084 750 098 9084 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.