Adresa: Bana Josipa Jelačića 40
23100 Vinkovci
Telefon:
032 325 294 032 325 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 08 - 20, sub: 08 - 12
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Hitne intervencije
Vatrogasna postaja, vatrogasno društvo
Ključne riječi: servis požarnih aparata - hidrantska oprema - zaštita od požara - prodaja vatrogasnih aparata - prodaja ormarića prve pomoći - servis vatrogasnih aparata - ormarić prve pomoći - vatrogasni aparat - protupožarna zaštita
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

PP ZAŠTITA je obiteljska tvrtka za usluge popravka i održavanja vatrogasnih aparata koja je s radom počela prije pet godina.

Diplomirani inženjer zaštite od požara i inženjer zaštite na radu Josip Pavičić nakon završetka fakulteta i stečenog iskustva odlučio je započeti svoj vlastiti posao.
Danas ima jednog zaposlenog i kao malena tvrtka uspijeva održavati vatrogasne aparate diljem Vukovarsko-Srijemske županije.

Za svoje klijente servisira i brine o ispravnosti protupožarne opreme.
Kod nas  možete i  kupiti vatrogasne aparate i kompletnu hidrantsku opremu.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
032 325 294 032 325 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.