OCIJENI
Gratis

Uz kupnju HOYA progresivnih naočala, na poklon dobivate par fotoosjetljivih naočalnih leća!

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.07.2013. 17:37

Uz kupnju HOYA progresivnih naočalnih leća do kraja srpnja, na poklon dobivate par jednojakosnih fotoosjetljivih naočalnih leća Suntech Intense koje možete iskoristiti za sebe ili drugog!

Kada tokom čitanja shvatite da su vam ruke postale "prekratke", nemate dovoljno svjetla, a oči postaju sve umornije, velika je vjerojatnost da ste ušli u doba kada očna leća počinje gubiti svoju elastičnost uz smanjenje akomodacijske sposobnosti oka. Takva pogreška oka naziva se presbiopija.

Presbiopija se može ispraviti progresivnim naočalnim lećama koje imaju više dioptrija s postupnim prijelazom između dioptrijskih jačina što znači da ispravljaju refrakcijske pogreške na raznim udaljenostima - od bliskih, srednjih do dalekih. Ukratko, omogućuju vam oštar vid na svim udaljenostima bez potrebe za mijenjanjem naočala.

Ograničenje im je što imaju suženo vidno polje na srednjim i bližim udaljenostima te viša cijena od jednojakosnih, no ukoliko vam trebaju naočale za daljinu i blizinu, progresivne naočale, praktično su rješenje za vas.

Posljednjih godina HOYA je uložila mnogo napora u istraživanja kako bi usavršila svoje progresivne leće. Ostvaren je napredak u poboljšanju stabilnosti i fokusa leća u svim smjerovima. Dizajn baziran na tranziciji, omogućava organsko simuliranje prirodnog vida – FreeForm dizajn, odnosno obostrana obrada površine leće koja ja karakteristična za Hoyalux iD obitelj proizvoda i koja garantira da ćete se brzo naviknuti na nove naočale zahvaljujući širokom vidnom polju bez distorzija i brzoj interakciji između blizine i daljine.
Tehnološka podloga je formirana na jedinstvenoj strukturi površine u kojoj je adicija podijeljena na
vodoravne i okomite komponente. Te komponente su posljedično postavljene u optimalan položaj u odnosu na oko: okomite komponente su na prednjoj strani (daleko od oka) gdje kratka, učinkovita progresija jamči jednostavnu interakciju između daljine i blizine, a horizontalne komponente su na poleđini (najbliže oku) kako bi osigurale minimalnu distorziju i najšire moguće vidno polje.

Više informacija o akciji potražite u optikama Monokl!

www.monokl.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI