OCIJENI

Proljetne promocije u Monoklu

0 pregleda/dan | Objavljeno: 08.06.2016. 17:30

Za još bolji doživljaj sunčanih dana, adekvatnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja i dobar izgled u svakoj prilici, na novu kolekciju sunčanih naočala Monokl odobrava 20% popusta za gotovinsko plaćanje i 10% za kartično plaćanje.

Polarizirane sunčane naočale brandova Infiniti i AnnaBella možete kupiti po cijeni već od 249,50 kn!

U svih 7 poslovnica Optičkog studija Monokl možete otkriti tajnu savršenog vida uz 25% popusta na kupovinu jednog para HOYA progresivnih naočalnih leća, dok za kupovinu dva para HOYA progresivnih naočalnih leća, DRUGI PAR ISTIH PROGRESIVNIH LEĆA dobivate NA POKLON uz kupnju dioptrijskog okvira.

Drugi par progresivnih naočalnih leća dobiva se u istoj dioptriji, indeksu loma (debljini naočalne leće), dizajnu i anti-refleksnom sloju pa na taj način možete za sebe odabrati još jedne sunčane ili fotoosjetljive progresivne naočalne leće ili dioptrijski okvir različitog stila. Koliko samo pari cipela ili odjeće za razne prigode imate, vjerujemo da želite imati i više naočala za razne namjene, stoga je akcija idealna prilika za savršen vid i izgled u svakoj prilici.

Kupci Johnson&Johnson kontaktnih leća za kupovinu tri kutije na poklon dobivaju Neutrogena set kozmetike i 10% popusta.

Pregled svih aktualnosti i ponuda Optičkog studija Monokl potražite na www.monokl.hr

www.monokl.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI