OCIJENI

Proljetne akcije u optici Monokl

0 pregleda/dan | Objavljeno: 01.05.2015. 20:15

S lijepim vremenom stižu dobre vijesti iz optike Monokl! Uz kompletne dioptrijske naočale za 499 kuna, ostvarite i 25% popusta na dio brandiranih dioptrijskih okvira uz kupnju naočalnih leća. Uz više sunca, više je i dobrih vijesti! Za kupnju dioptrijskih naočala iznad 1.500 kuna, poklanjamo polarizirane sunčane naočale!

Želite li povoljne dioptrijske naočale, izdvojili smo pedesetak modela plastičnih i metalnih dioptrijskih okvira uz naočalne leće s tvrdim anti-refleksnim slojem HCC indeksa loma 1.50 raspona dioptrije od +6.00D do -6.00D i maksimalno 3 cyl.

Zanimaju li Vas više brandirane dioptrijske naočale, pripremili smo 25% popusta na određene brandove dioptrijskih okvira uz kupnju naočalnih leća po cijeni već od 552,00 kn. Brandovi koji su uključeni u akcijsku ponudu za odrasle su Boss, Boss Orange, Carrera, Marc by Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Police i Ray-Ban.

Sunčani dani su pred nama, stoga uz svaku kupnju dioptrijskih naočala vrijednosti iznad 1.500,00 kn na poklon dobivate polarizirane sunčane naočale iz izdvojene kolekcije ili još jedne dioptrijske naočale.

Polarizirano svjetlo ili bliještanje s blještavih površina kao što su voda, prednja stakla nadolazećih automobila ili snijeg jedan su od glavnih izvora naprezanja za ljudsko oko. Ovo reflektirano svjetlo prouzrokuje napor očiju i njihov zamor te također smanjuje kontrast i oštrinu vida. Vrlo efikasan način zaštite kod ovakvih situacija su polarizirane sunčane naočale.

Polarizirane naočale za sunce:
• smanjuju blještanje
• izoštravaju detalje
• povećavaju percepciju dubine
• povećavaju intenzitet i kontrast boja čime su posebno korisne za sve vozače.

Akcije se međusobno isključuju i nije ih moguće kombinirati.
Ponude vrijede do 30. travnja 2015.

Za sva dodatna pitanja posjetite Optički studio i Polikliniku za oftalmologiju Monokl u 6 poslovnica u Zagrebu, Velikoj Gorici i Dugom Selu.

www.monokl.hr/novost/proljetne-akcije-u-monoklu/7162/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI