OCIJENI
popust 35%

Ho, ho, hoćete super vid u najboljoj blagdanskoj ponudi?

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.12.2021. 18:35

Vrijeme je da se (i da vas) nagradimo!

U eri loših vijesti i praćenja brojeva, donosimo brojke koje vas neće deprimirati.

Do kraja godine ostvarite 35% popusta na SVE brandirane dioptrijske okvire uz kupovinu HOYA naočalnih leća.

Sve sunčane naočale snižene su 30 do 50%, a ako Vam jedne dioptrijske naočale nisu dovoljne, 1+1 gratis akcija dioptrijskih naočala već od 1.200,00 kn uz besplatno određivanje dioptrije Vaš je top izbor.

Svima koji su osuđeni na druženje s digitalnim ekranima od jutra do sutra, preporučujemo da odaberu HOYA uredske naočalne leće s BlueControl anti-refleksnim slojem (Sync III, Lecture A ili B, AddPower) uz 25% popusta i olakšaju si funkcioniranje u digitalnom svijetu.

I za kraj nam ostaju svi koji imaju problema s vidom i na daljinu i blizinu ali koji ne trebaju očajavati jer mogu iskoristiti 25% popusta na prvi par HOYA progresivnih naočalnih leća s BlueControl ili UV Control anti-refleksnim slojem ili mogu odabrati 1+1 gratis HOYA progresivne naočalne leće koje do kraja godine možete naručiti i u različitim dioptrijama pa tako možete odabrati jedne za sebe i drugi par pokloniti ili podijeliti trošak. U 1+1 gratis promociji nije moguća ugradnja progresivnih naočalnih leća u donesene, vlastite dioptrijske okvire.

Određivanje dioptrije je za naručioce naočala besplatno uz prethodnu telefonsku rezervaciju na željenu lokaciju optike.

Nismo zaboravili i na nosioce kontaktnih leća, uz dodatnih 10% popusta za kupovinu 2 kutija svih mekih kontaktnih leća, za kupovinu 3 kutije Acuvue kontaktnih leća na poklon dobivate super praktičan ruksak.

Kombinacija ima i previše, no svima je zajednička značajna ušteda. Odaberite opciju koja vam najviše odgovara, a naši optičari i optometristi stoje na raspolaganju za preporuku rješenja za vid i sva pitanja.

Više informacija potražite na https://www.monokl.hr/blog/post/novosti-i-akcije/najbolja-blagdanska-ponuda-optika-Monoklpost.

www.monokl.hr

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI