OCIJENI

FOTO SLOJ NA POKLON kupnjom progresivnih naočalnih leća HOYA

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.07.2014. 06:49

U periodu od 16. lipnja do 1. rujna 2014. kupnjom HOYA progresivnih naočalnih leća na poklon dobivate fotoosjetljivi sloj za sunčane dane.

Idealno rješenje za zaštitu od štetnog sunčevog zračenja za sve ljubitelje praktičnosti i boravka na otvorenom, fotoosjetljive su dioptrijske naočale koje tamne na otvorenom prostoru i omogućuju udobnost gledanja u svim uvjetima te se vraćaju u stanje prozirnosti u zatvorenom prostoru. Na ovaj način izbjegava se mijenjanje dvaju tipa naočala - dioptrijskih i sunčanih naočala.

Ukoliko spadate u kategoriju osoba koje su presbiopi - potrebna korekcija vida na daljinu i blizinu, idealno rješenje su fotoosjetljive progresivne naočalne leće koje u jednim naočalama omogućuju jasan vid na daljinu i blizinu uz zaštitu na suncu.

Od 16. lipnja do 1. rujna 2014. kupnjom HOYA progresivnih naočalnih leća na poklon dobivate fotoosjetljivi sloj koji omogućuje uštedu od 500,00 kn.

www.monokl.hr/novost/foto-sloj-na-poklon-kupnjom-progresivnih-naocalnih-leca-hoya/5987/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI