OCIJENI

Blagdanske promocije

0 pregleda/dan | Objavljeno: 30.12.2017. 13:46

Kada trebate dioptrijske naočale po izvrsnoj cijeni i još k tome jedne dobivate na poklon, ne treba puno dvoumiti. Vrijeme je za posjetu jedne od 7 poslovnica Optičkih studija Monokl. Za kupovinu dioptrijskih naočala iz izdvojene kolekcije kućnih brandova Red&Mad, Jurier&Co., Infiniti i Swing u vrijednosti iznad 1.200,00 kn, drugi model iz kolekcije dioptrijskih okvira Swing dobivate gratis u kombinaciji s Maxxee naočalnim lećama u indeksu loma 1.50 s HCC anti-refleksnim slojem. Druge naočale možete odabrati za sebe ili člana obitelji. Na ovaj način možete ostvariti značajnu uštedu u kućnom budžetu ili odabrati dva različita dizajna, oblika ili boje dioptrijskog okvira. Swing dioptrijske naočale koje dobivate na poklon izrađene su korištenjem TR-90 prirodne tehnologije, 100% su antibakterijske i antialergijske te lagane i fleksibilne, stoga su izrazito udobne za nošenje te pogodne za djecu.

Ukoliko želite brandirani dioptrijski okvir iz ponude Optičkog studija Monokl, za kupovinu dioptrijskih naočala u iznosu iznad 1.500,00 kn, na poklon i dalje dobivate Swing dioptrijske naočale u indeksu loma 1.50 s HCC anti-refleksnim slojem čija je cijena 899,00 kn.

Dodatno, Swarovski za kupovinu dioptrijskih naočala poklanja Swarovski naušnice. Ponuda traje do isteka zaliha. Na novu kolekciju sunčanih naočala do isteka zaliha odobravamo 30% popusta, dok na prošlogodišnu odobravamo 50% popusta.

Odaberite opciju koja Vam najviše odgovara, stil koji ste uvijek željeli istaknuti uz idealnu uštedu, a dio kolekcija potražite na www.monokl.hr.

www.monokl.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI