Adresa: Gornja Poljana 12
42223, Gornja Poljana
Mobitel:
095 1637 042 095 1637 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon-ned: 0 - 24
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Klima, rashladni uređaji
Ključne riječi: solarno grijanje - postavljanje instalacija - voda - centralno grijanje - kanalizacija - klima - servis - održavanje - vodovodne instalacije - instalacija grijanja - instalacija klima uređaja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Zdelar Protect j.d.o.o. mlada je firma koja svoje kvalitetne usluge pruža na području cijele Hrvatske, na čelu s vlasnikom koji se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u svojoj struci.

Nudimo sve vrste usluga uvođenja, održavanja i servisa svih vrsta instalacija, od vodovoda, kanalizacije i plina, pa sve do centralnog i solarnog grijanja, kao i klima uređaja.
Naš stručni tim u skladu s vašim potrebama odradit će potrebne instalacije u vašem domu kao i kvalitetne usluge održavanja i servisa.

Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite u našu stručnost stečenu dugogodišnjim iskustvom koju nam redovito potvrđuju brojni zadovoljni klijenti.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 1637 042 095 1637 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.