Adresa: Zrinskih i Frankopana 1
42000, Varaždin
Mobitel:
091 4553 344 091 4553 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dugaservis.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08:00 - 16:00
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Pranje i peglanje rublja
Ključne riječi: čišćenje stanova - čišćenje poslovnih prostora i zgrada - ekološka sredstva za čišćenje - išćenje tepiha i madraca sustavom Rainbow e2 - peglanje - pomoć u kućanstvu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Servis za čišćenje i pomoć u kući Duga!

Znanstvenici su već odavno riješili razne tajne svemira i materije, ali nikako da naprave davno obećanu kuću koja se sama čisti, a još manje da usavrše odjeću koja se ne prlja i ne gužva, što će Vam Servis za čišćenje Duga omogućiti bez problema.

Čistimo i peglamo dok vi čekate da se riješe ti zaostaci znanosti.

Ne znamo koliko vam je potrebno objašnjavati važnost čistoće u svakodnevnom životu, ali čak i ako vama osobno nije toliko važna, briga za čistoću doma pokazuje vaš prestiž i količinu slobodnog vremena kojim raspolažete.

Ako niste kućanica nego zaposlena djevojka, velika je vjerojatnost da vam je dom u rasulu, čarape posvuda, kamenac na pločicama, pod prašnjav, a kroz prozor vam se stalno vidi magla.

Naša ponuda jednako tako vrijedi i za dobre kućanice, kao i muževe koji čiste i peru svojim ženama ili čak žive sami.

Naša ponuda može se jako dobro iskoristiti ako mislite u stan ili kuću dovesti budućeg muža ili ženu, tako da pomisle da ste baš onaj pravi tip kojeg se samo svijećom može pronaći. To iznenađenje može potrajati do kraja života vjerovali ili ne.

Voda, krpa i mašta rade svašta!

Ako trebate pomoć, kontaktirajte nas i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4553 344 091 4553 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.