OCIJENI

Gastronomska idila na Varaždin Bregu

Objavljeno: 3.12.2022. 17:59

Nakon napornog radnog rada, vjerojatno se samo želite odmoriti i napuniti baterije za sljedeći dan. Pridodajte k tome ukusnu hranu i ugodnu atmosferu i imat ćete savršen kraj radnog dana. U restoranu Zlatne Gorice možete uživati u zalasku sunca uz čašu dobrog vina i okuse tradicionalne kuhinje. Ima li boljeg načina za opuštanje?

Preko tjedna restoran je otvoren utorkom, srijedom i četvrtkom od 12 do 22 sata, a petkom od 12 do 23 sata. Nakon posla možete odvesti vašu bolju polovicu na romantičnu večeru ili otići na večeru s prijateljima. 

Ljepota prirode, čisti zrak i prekrasan pogled na Varaždin su jedan od razloga zašto gosti Zlatne gorice prepoznaju kao mjesto gdje njihovo vrijeme vrijedi puno više. Samo par minuta vožnje od Varaždina i već ste se odmaknuli od ubrzane zbilje, gustog prometa i svakodnevnih briga. Uz pozdravne riječi tu će vas dočekati domaćin koji će vam uz nezaobilazno piće dobrodošlice vrlo rado predstaviti kompletnu ponudu Zlatnih gorica.

Iz bogate ponude istaknut ćemo nekoliko specijaliteta:

  1. Pačja prsa u naranči

Pačja prsa i naranča na prvu vam se možda čine kao neobična kombinacija, no ovi okusi se odlično sljubljuju. U pripremi koristimo samo najkvalitetnije namirnice i pružamo vam spoj okusa tradicionalnog i modernog.

  1. Beefsteak na husarski

Za ljubitelje beefsteaka nudimo pravi specijalitet. Najkvalitetnija juneća pisanica uz dodatak domaće pancete i prutića dimljene šunke pružit će vašim okusnim pupoljcima pravi užitak. 

  1. Risotto s bundevom

Kockice muscatne tikve, češnjak iz eko uzgoja i slatko desertno vino samo su neki od sastojaka koji ovo jelo čine pravim specijalitetom. Posjetite nas i uvjerite se i sami!

Neka restoran Zlatne gorice postane vaša oaza mira koju ćete posjetiti čak i usred radnog tjedna kako biste skrenuli misli sa svakodnevnih briga i problema. Kod nas ćete uvijek pronaći vrhunsku hranu, dobru kapljicu, čist zrak, lijep pogled i veselu dobrodošlicu.

OCIJENI