Adresa: Koprivnička 97
42202, Šemovec
Telefon:
042 657 695 042 657 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.pekara-klas.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet 6-18 sub 6-12
Djelatnosti: Pekara
Uzgoj i prerada žitarica, biljaka, gljiva
Ključne riječi: zdrava hrana - tjestenine - mlinci - kolači - pokretna prodaja-pekara klas-domaća proizvodnja-kvalitetni pekarski proizvodi-ISO certifikat-integralna tjestenina-hajdino brašno
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Pekara "Klas" Šemovec ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje domaće tjestenine, peciva, keksa i domaćih kolača. 
Opremljeni smo vrhunskom tehnologijom i od 2006. godine smo ujedno i licencirani za HACCAP i ISO sustav.


Zašto smo se odlučili za vlastitu trgovinu?


Posljednjih godina kupovne i prehrambene navike ljudi se uvelike mijenjaju te kupci napuštaju kupovinu u klasičnim malim trgovinama(kupnja pojedinačnih proizvoda), posljedica mijenjanja takvih navika je pad proizvodnje te pad potražnje robe u malim specijaliziranim prodavaonicama pretežno hranom i neprehrambenim proizvodima. Opskrba tim proizvodima se odvija u trgovačkim centrima gdje se vrlo često radi o proizvodima koji su uvezeni te se na takav način razvija i podržava proizvodnja u stranim državama, a Hrvatska država služi samo kao prodajna stanica. Zbog takvog stanja ugrožen je segment poslovanja srednjih i malih obrtnika i poduzetnika koji u nastaloj situaciji ne mogu zadržavati postojeću proizvodnju i prodaju vlastitih proizvoda putem čvrstih objekata (fiksnih trgovina).

Uviđajući takvo stanje tržišta, Pekara Klas prelazi na dodatne aktivnosti trgovine putem pokretne prodaje, prodaje na daljinu i internet prodaje koja ujedno podržava rast vlastite proizvodnje.

Takvim načinom trgovine koji je povezan sa vlastitom proizvodnjom direktnim kontaktom sa kupcem a uviđajući njegove potrebe dajemo kupcu veću mogućnost izbora, povoljnije cijene proizvoda,te dostavu proizvoda na određenu adresu u određeno vrijeme a sve u skladu sa željama kupca.

Sustav upravljanja sigurnošću hrane je tako uspostavljen i održavan da zaposlenici na svim razinama imaju obavezu:

- pridržavanja preduvjetnih programa

- poduzimanje preventivnih mjera kojima se smanjuje mogućnost pojave mikrobiološke, kemijske ili fizičke opasnosti

- stalno pridržavanje propisanih aktivnosti u nadzoru kritičnih kontrolnih točaka

- osposobljavanje i izobrazbu osoblja

- rješavanje pritužbi u što kraćem roku

- neprestano pratiti i poboljšavati djelotvornost postupaka poštujući načelo proizvodnje zdrave hrane.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
042 657 695 042 657 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.