PROGRESIVNE LEĆE-VARAŽDINSKA OPTIKA -VARAŽDIN

20.09.2017. 22:27

Kada tokom čitanja shvatite da su vam ruke postale "prekratke", nemate dovoljno svjetla, a oči postaju sve umornije, velika je vjerojatnost da ste ušli u doba kada očna leća počinje gubiti svoju elastičnost uz smanjenje akomodacijske sposobnosti oka. Takva pogreška oka naziva se presbiopija.
Presbiopija se može ispraviti progresivnim naočalnim lećama koje imaju više dioptrija s postupnim prijelazom između dioptrijskih jačina što znači da ispravljaju refrakcijske pogreške na raznim udaljenostima - od bliskih, srednjih do dalekih. Ukratko, omogućuju vam oštar vid na svim udaljenostima bez potrebe za mijenjanjem naočala.
Ograničenje im je što imaju suženo vidno polje na srednjim i bližim udaljenostima te viša cijena od jednojakosnih, no ukoliko vam trebaju naočale za daljinu i blizinu, progresivne naočale, praktično su rješenje za vas.
Posljednjih godina HOYA je uložila mnogo napora u istraživanja kako bi usavršila svoje progresivne leće. Ostvaren je napredak u poboljšanju stabilnosti i fokusa leća u svim smjerovima. Dizajn baziran na tranziciji, omogućava organsko simuliranje prirodnog vida – FreeForm dizajn, odnosno obostrana obrada površine leće koja ja karakteristična za Hoyalux iD obitelj proizvoda i koja garantira da ćete se brzo naviknuti na nove naočale zahvaljujući širokom vidnom polju bez distorzija i brzoj interakciji između blizine i daljine.

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
042 201 118 042 201 ... - klikni za broj
Fax:
Telefon:

Prikaz ostalih popusta