OCIJENI

Ultrazvučne operacije sive mrene - 30% popust

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.03.2023. 12:41

Magli vam se ispred očiju, ne odgovaraju vam više stare naočale, svoj posao i svakodnevne aktivnosti ne možete obavljatikao prije, a imate više od 60 godina – velika je vjerojatnost da imate sivu mrenu na oku. Pad vida u starijoj životnoj dobi može značiti ovisnost o tuđoj pomoći.
Razvoj sive mrene uzrokuje gubitak vida i, ukoliko se ne liječi, može uzrokovati sljepoću. Liječenje sive mrene je isključivo operativno. Do današnjih dana nije otkriven lijek koji bi usporavao napredovanje sive mrene i odgodio sljepoću. Pri svakoj operaciji katarakte u oko se ugrađuju umjetne intraokularne leće koje nadomještaju pacijentovu zamućenu leću. Pacijenti nakon operacije trebaju nositi naočale za čitanje jer nova ugrađena intraokularna leća ne može mijenjati svoju jakost, kao što je to mogla prirodna leća

https://poliklinikafokus.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI