Adresa: Optujska 12
42000, Varaždin
Telefon:
042 494 740 042 494 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.meteor-trgovina.com/#sthash.OAWv0l82.OTvSAEQo.dpbs
http://www.facebook.com/meteortrgovina/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 07:00 -19:00, Sub: 07:00 - 12:00
Djelatnosti: Kupaonice, Keramika, Sanitarije
Trgovina građevinskog materijala
Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Ključne riječi: prodaja instalacijske robe - grijanje - hlađenje - klima - grijalice - sanitarije - kupaonski namještaj - kupaonska galanterija - oprema za navodnjavanje - vodovod - kanalizacije - elektromaterijal - pločice
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

28 godina s Vama - Vaš pouzdani partner Meteor trgovina!

Posjetite nas u Optujskoj 12, Varaždin.

Meteor trgovina d.o.o. se bavi prodajom instalacijskih materijala i proizvoda te nudi raznovrsnu ponudu plinskih i akumulacijskih bojlera, peći na kruta goriva, solarne sustave, obnovljive izvore energije, radijatore, bakrene cijevi, fitinge, elektromaterijal, vodovodni i kanalizacijski materijal, kupaonsku opremu, pločice, sitni pribor za održavanje i ostalo.

U okviru poslovnog centra Meteor trgovine d.o.o. nalazi se caffe bar za kupce, poslovne partnere i ostale goste te posebno namijenjeni prostor za edukaciju instalatera i projektanata.

Dođite i posjetite nas!

Posjetite našu web stranicu i pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
042 494 740 042 494 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.