Adresa: Botinovec 14
48000 Koprivnica
Mobitel:
091 4435 402, 091 4435 403 091 4435 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://bihor.hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 7- 16
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Ključne riječi: instalacije vode, grijanja i klima uređaja - strojarski i ventilacijski sistemi - izvođenje splinkler sustava - hidroinstalacijski radovi - vodovod - odvodnja - bazenska tehnika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Bihor d.o.o. posluje od 1994 g. Glavna djelatnost su izrada termotehničkih, hidroinstalacija i sprinkler instalacija.

Trenutno zapošljavamo 29 djelatnika, stručno osoblje, inženjere u strojarstvu, experte servisera. Od 2005 g. poslujemo u svom izgrađenom poslovnom prostoru na navedenoj adresi.

U cilju zadovoljavanja krajnjih korisnika osiguravamo tehnička rješenja, kvalitetu izvedbe, servisiranje i redovito održavanje.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem navedenog broja telefona i posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4435 402, 091 4435 403 091 4435 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.