Adresa: Ulica Vlade Gotovca 30
42209 Sračinec
Mobitel:
097 7975 870 097 7975 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vilasuncica.com/
http://www.facebook.com/vilasuncica/

Radno vrijeme

:
0 - 24
Djelatnosti: Dječja odjeća, Dječja obuća, Dječja oprema, Igračke
Boutique, Butik, Obuća, Odjeća, Kožni proizvodi, Second hand shop
Ključne riječi: platnene pelene - platneni ulošci - eko koža ruksaci - ekološke pelene - ekološki ulošci - zdrav izbor za bebe i za žene - financijski isplative pelene i ulošci
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu VILA SUNČICA.

Na ovoj stranici možete pronaći puno lijepih stvari koje su s puno ljubavi ručno izrađene za Vas i Vaše najmanje, od platnenih pelena koje su najbolji izbor za zdravlje Vaše bebe, ekoloških i trajnih platnenih torbi za nošenje stvari, modernih platnenih uložaka za svaku ženu do praktičnih nosiljki od prirodnih materijala koje će Vam omogućiti dugotrajno uživanje u bliskosti nošenja Vaših mališana.

Ukoliko imate neku svoju ideju ili posebnu želju za nekom kreacijom, Vila Sunčica će Vam ju s puno ljubavi ispuniti.

Neka putovanje počne!

Detaljan pregled proizvoda pogledajte na sljedećem linku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
097 7975 870 097 7975 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.