Adresa: Trg Andree Antica 2
52470, Umag
Mobitel:
095 3844 220 095 3844 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
0 - 24 - po dogovoru
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: čišćenje zgrada - čišćenje poslovnih prostora - čišćenje bankrotirala - čišćenje ordinacija - čišćenje bolnica - čišćenje domova zdravlja - čišćenje obiteljskih kuća nakon renovacije - čišćenje apartmana
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu VIOLA - servis za čišćenje.

Novootvoreni smo servis za čišćenje i održavanje privatnih i poslovnih prostora. Mali smo tim koji ima veliku želju i volju za radom te imamo tendenciju za širenjem.
Profesionalno i temeljito pružamo uslugu čišćenja te pokušavamo udovoljiti zahtjevima i potrebama klijenata. Koristimo kvalitetne proizvode koji dezinficiraju i čiste prostor te profesionalne strojeve koji doprinose kvaliteti usluge.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 3844 220 095 3844 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.