Radiestezija - kako detektirati i zaštiti se od štetnih zračenj

Objavljeno: 11.1.2019. 16:29

Radiestezija je zapravo skup vještina i znanja o ljudskoj osjetljivosti na zračenje ili preciznije rečeno radi se o dijagnostičkoj metodi kojom se može precizno utvrditi svaka pojava i promjena koja se događa oko nas, u nama , ispod zemlje i iznad zemlje . Tri su vrste zračenja pozitivna, neutralna i negativna.
Štetna ili negativna zračenja se dijele na  podzemna i nadzemna zračenja. Podzemna zračenja su najčešće podzemne vode, geološke pukotine, tuneli, septičke jame i kanalizacija.

Nadzemni izvori štetnih zračenja su građevinski materijali, elektronički uređaji, vodovi visokog napona, TV antene, gromobrani, veliki lusteri i neonska rasvjeta.
Broj oboljelih od raka je porastao razvojem industrije, izgradnjom radio odašiljača, primjenom novih materijala, strojeva i uređaja te izbjegavanjem zdravih životnih navika.

Radiesteziju uglavnom povezujemo s viskom i rašljama, no danas postoje različiti aparati /uređaji za precizno mjerenje zračenja. Mnogi simptomi poput nesanice, glavobolje boli u leđima i vratu, loše raspoloženje mogu ukazivati na to da spavate ba čvorovima gdje je loša energija. Prije se znalo govoriti nemojte spavati gdje spava vaša mačka, a idite i legnite tamo gdje spava vaš pas. Primjenom  radiestezijskih zakona mogu se izbjeći mnoge bolesti. Medicina uz pomoć radiestezije, dosta alternativnih metoda i jaka pozitivna mentalna energija, može spasiti mnoge živote.Na tržištu postoje razne zaštite od štetnih zračenja.Jedan stari recept za zaštitu od zračenja je da ispod kreveta stavite slamu. U nekim dijelovima kuće postavite piramide ili pločice za suzbijanje utjecaja štetnih zračenja, no najbolje bi bilo pozvati SINE-ST kako bi vam napravili plan stana s preporukama gdje je najsigurnije spavati i boraviti, gdje se može čuvati hrana i slično kako  bi vas zaštitili od negativnih zračenja. U SINE-ST - čekaju vaš poziv.
Svaki živi organizam ima razvijenu osjetljivost na negativna zračenja koja skupljamo iz okoline, tla i svemira. 2000 godina prije Krista u drevnoj Kini se pazilo gdje se će se graditi nastambe u odnosu na zračenja, jer već tada su ljudi imali razvijenu svijest o štetnim učincima negativnih zračenja na kvalitetu života. Osim drevnih Kineza radiesteziju su poznavali i stari Rimljani, Kelti, Etruščani i Perzijanci. Rimljani su se koristili radiestezijom da bi pronašli pitku i termalnu vodu, pogodna mjesta za izgradnju hramova, svetišta i zdravih nastambi.