Adresa: Cesta mira 4
21000 Split
Telefon:
021 435 580 021 435 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dalmino.hr

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 7.30 - 15.30 h
Djelatnosti: Rasvjeta, Žarulje, Svjetiljke, Svjetleći znakovi i reklame
Kućanski aparati, bijela tehnika, tehnička roba
Elektromaterijal, Elektromehanika
Ključne riječi: Dalmino , Dalmino Split , Rasvjeta Split , salon rasvjete Split, rasvjetna tijela Split, led rasvjeta Split, led žarulje Split, ugradne svjetiljke Split, downlighteri Split, nadgradne svjetiljke Split, vodotijesne svjetiljke Split, tračne svjetiljke Split, panik svjetiljke Split, reflektori visilice Split, vanjske i cestovne svjetiljke Split, svjetiljke za benzinske postaje Split, ugradne , zidne i podne svjetiljke Split, stropne dekorativne svjetiljke Split, saloni rasvjete u Splitu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dalmino d.o.o. je poduzeće koje se bavi proizvodnjom fluorescentne rasvjete i posredovanjem u trgovini raznovrsnim rasvjetnim tijelima uglavnom namijenjenim opremanju gospodarskih objekata, osnovano 1994. godine u Splitu.

Svjetiljke koje proizvodimo ugrađuju se u urede, škole, vrtiće, bolnice, banke, zdravstvene zavode, fakultete, trgovačke i poslovne centre, podzemne i nadzemne garaže, skladišta, radionice, javne prometnice i drugdje.

Rasvjeta DALMINO obuhvaća unutarnju i vanjsku rasvjetu koja je projektirana tako da omogući brzu i sigurnu instalaciju jamčeći visoku efikasnost i energetsku uštedu.

Naše proizvode plasiramo na domaće i strano tržište.

Sve svjetiljke izrađene u proizvodnji DALMINO su testirane, te posjeduju ateste od nadzornog instituta ZIK Zagreb.

Naš novi katalog proizvodnog programa služit će kao pomoć u projektiranju arhitektima,izvođačima radova, elektroinstalaterima i montažerima.

U proizvodnji koristimo kvalitetne i postojane materijale vodeći računa o trendu uštede energije i zaštite okoliša koristeći štedne izvore svjetla.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 435 580 021 435 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.