Riješite se svojih dlačica u kratkom vremenu

Objavljeno: 10.4.2018. 10:31

Buđenje proljeća i lijepog vremena navješćuje i dane kad je krajno vrijeme za uklanjanje dlačica. Probudite se iz zimskog sna jer za samo nekoliko dana vrijeme je za kratke i ljetne haljinice. Postoji nekoliko tretmana koji će Vam u vrlo kratkom roku omogućiti da ponosno prošetate svoje noge.

Prednosti fotoepilacije

Fotoepilacija je trajno uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla. Fotoepilacija ili IPL je Intense pulsed light tj. metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta. Glavna razlika između IPL metode i lasera je u tome da fotoepilacija (IPL) omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica, jeftinija je i bezbolnija od metode laserom.

Pulsirajuća svjetlost visokog intenziteta (IPL) sastoji se od emitiranja širokog spektra svjetlosti na više valnih dužina, što omogućuje prilagodbu tretmana karakteristikama svakog klijenta. Aparati za fotoepilaciju No+Vello® koriste tehnologiju zadnje generacije i sadrže moderni sistem rashlađivanja Sub Zero Intense koji minimalizira osjećaj toplote.

Što uključuje tretman fotoepilacije?

Prvi korak je razgovor s klijentom i procjena istog putem upitnika gdje  će se procijeniti adekvatnost tretmana, te će se odrediti područja koja će se depilirati, fototip kože i boja, dubina i debljina dlačica. Zatim, klijent dobiva preporuke i potrebne mjere koje se moraju uzeti u obzir. Popunit će upitnik o zdravstvenom stanju, dobiti sve informacije o djelovanju fotoepilacije i potpisati pristanak na tretman o kojem je detaljno informiran. Nakon analize ovih informacija, provjerava se podnošljivost kod klijenta provodeći probni test na zoni koja će se depilirati. Na kraju se pristupa samom tretmanu.Zašto mi?

Jedna od prednosti tretmana fotoepilacije No+Vello® je svakako smanjenje broj dlačica koje ponovo rastu jer je većina dlačica uništena i samim tim su pore potpuno čiste i prazne. U početku su tretmani neophodni svaki mjesec, ali postepeno će se potreba za učestalost tretmana smanjivati, biti sve rjeđa. Dlačica je sve manje, preostale dlačice su slabije i trebat će im više vremena da narastu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. Prisutno je 50 % manje dlačica.

Iako je koža ljeti preplanula Sun&Safe tehnologija koju smo razvili omogućava nam raditi tretmane i tada. Jedinstvena cijena fotoepilacije od 250 kuna po zoni prilagođava ovu metodu dostupnu svima.

Specijalizirani smo za IPL tretmane te imamo podršku vlastitih dermatologa (naši estetski centri ne nude druge kozmetičke usluge osim iznimke pri ultrazvučnom čišćenju lica).

Rezervirajte svoj besplatan probni test trajne depilacije!

Zaboravite na probleme s dlačicama i već danas se bezbolno, efikasno i trajno riješite dlačica u najpovoljnijem centru u Dalmaciji.