Adresa: Ulica Nikole Tavelića 50
21000, Split
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
091 4547 777 091 4547 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://depilacija.hr
http://nomasvello.hr
http://facebook.com/fotoepilacijaSplit

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak, srijeda, petak: 12:00 – 20:00 Utorak i četvrtak: 08:00 – 16:00
Djelatnosti: Kozmetički salon, solarij
Ključne riječi: No+Vello estetski centar Split , fotoepilacija , IPL lasersko uklanjanje dlačica , trajna depilacija , trajno uklanjanje dlačica , fotopomlađivanje , ultrazvučno dubinsko čišćenje lica , aktivna njega lica , uklanjanje akni , uklanjanje pigmentacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu No+Vello estetski centar Split!

Brand No+Vello globalna je tvrtka koja je prva na međunarodnoj razini predstavila koncept jedinstvene tarife za IPL fotoepilaciju i fotopomlađivanje te danas drži vodeću poziciju na svjetskom tržištu kada govorimo o trajnoj depilaciji.

Najmoderniju IPL tehnologiju koju smo razvili, tehnologiju intenzivne pulsirajuće svjetlosti, koristimo za trajno uklanjanje dlačica i tretmane lica, s posebno dobrim efektima kod fotopomlađjivanja.

  • 1 000 000 zadovoljnih korisnika
  • 1300 centara
  • 250 kn jedinstvena cijena
  • 10 godina iskustva
  • 17 zemalja
najbolje su jamstvo snage i sigurnosti koje prate nas brend!

Podrška dermatologa
No+Vello centri surađuju s kvalificiranim stručnjacima i liječnicima na području svjetlosne terapije, estetike i dermatologije te tako pružaju centrima svu stručnu pomoć i potporu osiguravajući sigurnost i neškodljivost tretmana. Naše certificirano osoblje je pripremljeno odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi tretmana.

Zakažite svoj besplatan probni test trajnog uklanjanja dlačica u No+vello estetskom centru Split.

Detalje potražite na našoj web stranici www.depilacija.hr i Facebook profilu, a za pitanja smo raspoloživi i na broju 091 454 77 77.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 4547 777 091 4547 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.