OCIJENI
popust 20%

Voditelj pripreme EU projekta - konzultant za EU fondove

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 15.09.2016. 07:11

Sadržaj treninga – Pravila, smjernice i praksa za uspješnu pripremu ESF projekta (soft projekti), ERDF projekata (infrastruktura i poduzetništvo) te projekata iz Programa ruralnog razvoja

Cjelovita edukacija u trajanju 5 dana koja sadrži sve informacije ali i praktična znanja o pravilima i procedurama u pripremi EU projekta.

Radionica uključuje najveći dio praktičnih vježbi u pripremi projekata – simuliranih na primjerima pripremljenih projekata. Svim polaznicima će prethodno polasku biti poslan primjer projekta po vlastitom izvoru (ESF, ERDF te projekt iz Programa ruralnog razvoja) koji će se obrađivati u sklopu radionice o pripremi projekata, a u svrhu pripreme za rad na pripremi predmetnih projekata.

Radionica je koncipirana kao praktičan prolazak kroz vježbe, probleme i prepreke u pripremi projekata – malo ili nimalo ex cathedra prezentacija i predavanja. Polaznici na kraju radionica dobiju komplet materijala za pripremu projekata s praktičnim primjerima pripreme.


Cijena seminara: 4.700,00 kn + PDV

Smanjenu cijenu od 20% popusta – 3.760,00 kn + PDV ostvaruju:

* Grupe (svaka druga i slijedeća osoba iz iste institucije)
* Studenti
* Nezaposleni
* Klijenti UHY SAVJETOVANJE d.o.o. i UHY HB EKONOM d.o.o. i dosadašnji polaznici UHY Trening centra


Više informacija potražite na slijedećem linku:

uhyincroatia.com/hr/uhy-trening-centar/edukacije/voditelj-pripreme-eu-projekata-konzultant-za-eu-fondove

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI