OCIJENI
popust 20%

Sredstva iz programa za ruralni razvoj+izrada poslovnog plana

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 27.02.2018. 12:11

U tijeku su natječaji iz Programa ruralnog razvoja i zadnji čas je da pokrenete svoje ideje i preokrenete ih u konkretno djelo! U UHY timu rade konzultanti – predavači koji su spremili na desetke takvih projekata i mogu vam iz prve ruke reći sve što vas zanima. Novi termin za radionicu "Kako iskoristiti sredstva iz programa za ruralni razvoj + izrada poslovnog plana za mjere ruralnog razvoja" predviđen je 26. i 27. veljače 2018. godine u Splitu u UHY Trening centru. Kotizacija radionice iznosi 2.250,00 kn. Slanjem dvaju ili više polaznika ostvarujete popust od 20% za drugog i svakog sljedećeg polaznika pa kotizacija u tom slučaju iznosi ukupno 1.800,00 kn. Klijentima UHY grupe i dosadašnjim polaznicima odobravamo popust 20%!

www.uhyincroatia.com/hr/uhy-trening-centar/edukacije/kako-iskoristiti-sredstva-iz-programa-za-ruralni-razvoj-izrada-poslovnog-plana-za-mjere-ruralnog-razvoja

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI