OCIJENI

Računovodstvo u oblaku - aplikacija

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.04.2024. 06:34

Računovodstvo u oblaku
S poslovanjem u oblaku susrećemo se svakodnevno: porezne potvrde, internet bankarstvo, aplikacije na mobitelima, e-mail…Današnji stil života traži brži, jednostavniji i dostupniji način poslovanja.

Kako bismo pratili aktualne trendove poslovanja u našoj regiji, ali i poučeni bogatim iskustvom članica UHY mreže, našim klijentima smo omogućili najmodernije i sigurno računovodstvo u oblaku (Cloud Accounting).

Računovodstvo u oblaku omogućava dostavu cjelokupne računovodstvene dokumentacije elektroničkim putem, iz udobnosti vašeg ureda ili poslovnog prostora, koristeći računalo ili mobitel. Također, svi podaci o poslovanju ažurni su i dostupni jednim klikom miša, odnosno jednim dodirom ekrana vašeg mobitela.

Aplikacija je BESPLATNA za UHY postojeće i buduće klijente. Sve što trebate se javiti svom računovođi ili kliknuti dolje na link i zatražiti prijavu u sustav.

Više o ovoj temi saznajte na linku:

https://www.uhyincroatia.com/racunovodstvo-bez-papira-stedi-vrijeme-i-novac-uhy-klijent-racunovodstvo-u-oblaku/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI