OCIJENI

Jesenski ciklus treninga u UHY trening centru

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.10.2017. 22:36

UHY TRENING CENTAR NAJAVLJUJE JESENSKI CIKLUS TRENINGA ZA OBRAZOVANJE IZ PODRUČJA EU FONDOVA, RAČUNOVODSTVA, FINANCIJA I POREZNOG SAVJETOVANJA.

Budite u toku i informirajte se. Ne tražite na deset adresa što možete doznati na jednom mjestu od vrhunskih stručnjaka.
Zakoni se mijenjaju, pravilnici se donose, a vi ne dižete glavu s papira i ekrana? Educirajte se na vrijeme i ne dopustite da vas vrijeme i promjene pregaze!

UHY TRENING CENTAR vam i ovu jesen otvara vrata te predstavlja programe usavršavanja i osposobljavanja kako iz područja računovodstva, financija i poreznog savjetovanja tako i iz svijeta EU fondova. Novost ove godine je da imamo i kombinaciju navedenog tako da već u listopadu možete čuti kako se računovodstveno prate EU projekti.

Pogledajte u nastavku naš raspored edukacija i seminara, te nam se obratite s povjerenjem putem našeg kontakt telefona ili mailom.

Sve to i još puno više, možete saznati od naših vrhunskih stručnjaka! Prijave su u tijeku!


Pročitajte više na našoj web stranici.

www.uhyincroatia.com/hr/uhy-trening-centar/novosti/uhy-trening-centar-kalendar-seminara-i-edukacija-u-ciklusu-jesen-2017/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI