Reuzel njega za muškarce

Objavljeno: 11.6.2018. 15:24

Lijep i dotjeran muškarac svakoj je ženi melem za oči. Zar ne? A imate li doma muškarca koji muku muči s frizerom tj. F+frizerkom i ne može naći pravu rješenje je na dohvat ruke. Iako rijetki znaju koliko zapravo postoji preprata za njegu kose i brade za muškarce, postoji multifunkcionalno rješenje pod nazivom REUZEL:

Reuzel pomade dakle. Prvo da riješimo jednu nedoumicu, za ekipu koja lomi jezik, čita se: ‘ROO – ‘ZEL iako u nas možete čuti i ‘Rojzel’. Reuzel je brand koji su stvorili profesionalci. Dapače, vlasnici jednog od najpoznatijih barber salona na svijetu – ‘Schorem Haarsnijder an Barbier’  u Rotterdamu u Nizozemskoj. Za razvoj vrastite linije iskoristili su 50 godina bogate povijesti salona u kojem pružaju tradicionalno šišanje brijanje. Za svoje proizvode jednostavno kažu da su: By Barbers, For Gentlemen. Od brijača za gospodu. Iako bi se o njima mogla napisati cijela knjiga ostanimo zasad na tome da ako ste upravo sada shvatili da vam brada dobro stoji i počeli ste s njegom, ali niste sigurni koji proizvod trebate za svoju bradu ili brk onda je Reuzel pravi odgovor.Reuzel proizvod zaista ima mnogo, od balzama poslije brijanja do proizvoda za samotamnjenje. Njegovan i dotjeran muškarac zasigurno lakše otvara vrata u poslovno, ali i privatnom svijetu. Želite li se već danas dotjerati sa stilom obratite se KALELARGI, veleprodaji za frizerske salone. U našem asortimanu pronaći ćete sigurno nešto za sebe.

Zašto svaki frizerski mora imati proizvode za mušku njegu?

  • Žene vole sa svojim muškarcima dolaziti u isti frizerski salon
  • Muškarci vode brigu o sebi
  • Ostvaraju dugoročan odnos i uzajamno provjerenje sa svojim frizerom
  • Muškarci u globalu puno češće posjećuju frizere nego žene


Ako ste vlasnik ili vlasnica frizerskog salona, pogledajte našu ponudu proizvoda za mušku njegu i učvrstite povjerenje svojih muških klijenata.