Adresa: Jobova 3
21000, Split
Mobitel:
098 286 365 098 286 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Kulturna agencija, umjetnička agencija, koncertna agencija
Organiziranje vjenčanja, proslava, evenata, team buildinga
Interijer, eksterijer
Ključne riječi: izrada pozornica, scenografija, eventova, tribina - scena - scenografija - pozornica - izrada - tribina - uređenje interijera -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Obrta „Može“!

Naša djelatnost je postavljanje pozornica, slaganje scenografije, priprema interijera i eksterijera za razne evente i postavljanje tribina.

Ako organizirate event ili koncert, potrebno vam je postavljenje pozornice i slaganje kompletne scenografije koja je prilagođena temi eventa ili koncerta.

Naš stručni tim s dugogodišnjim iskustvom će Vam pružiti profesionalnu uslugu postavljanja i svojim savjetima vam pomoći pri samoj organizaciji.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-mail i priuštite si profesionalnu uslugu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 286 365 098 286 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.