Adresa: Krilava 31a
21000 Split
Telefon:
095 5113 319 095 5113 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Kemijska čistionica, kemijska praonica
Ključne riječi: pranje tepiha Split - čišćenje tepiha Split - temeljito usisavanje tepiha - kemisko čišćenje tepiha Split - strojno čišćenje tepiha - uklanjanje mrlja na tepsima - pranje tapisona Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice poduzeća Pranje i čišćenje tepiha Split - I GO!

Naša specijalnost su pranje i čišćenje tepiha, a uslugu vršimo na području grada Splita i šire okolice. 

Budući da je riječ o tkanini koja se lako zaprlja, a uklanjanje mrlja, prljavštine i ostalih nečistoća s tepiha nije jednostavno učiniti samostalno, stvara se potreba za profesionalnim čišćenjem.

Prednosti profesionalnog čišćenja tepiha su mnogobrojne, a u našem servisu Vaš tepih prolazi kroz četiri faze temeljitog uklanjanja nečistoća koja uključuje:

  1. usisavanje
  2. pranje i šamponiranje u kadi
  3. ispiranje i sušenje u mašini
  4. završno sušenje
Svaka od navedenih faza vrši se pomoću profesionalnih sredstava i opreme te pridonosi temeljitom čišćenju Vaših tepiha. Kemijskim i strojnim pranjem mrlje se otklanjaju dubinski, a ne samo površinski.Temeljito čišćenje tepiha pridonosi očuvanju Vašeg zdravlja, budući da se u tepisima nakuplja prašina, grinje, bakterije te pelud koje je samostalnim čišćenjem nemoguće temeljito ukloniti.

Uz pranje tepiha nudimo i mogućnost dolaska te vraćanja Vašeg tepiha.

Za sve Vaše upite dostupni smo na navedenom broju telefona.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
095 5113 319 095 5113 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.