Adresa: Kranjčevićeva 45
21000, Split
Telefon:
021 585 100 021 585 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.splitskakucazdravlja.com/
http://www.facebook.com/splitskakucazdravlja/

Radno vrijeme

:
Pon-Ned: 0 - 24 h
Djelatnosti: Bolnica, klinika, ambulanta
Poliklinika
Ključne riječi: Splitska kuća zdravlja - hidroterapija - magnetoterapija - elektroterapija - terapijski ultrazvuk - terapija laserom - limfna drenaža - masaže - specijalistička ordinacija i dijagnostika - otorinolaringologija - artroskopski zahvati - ugradnja umjetnih zglobova - operacije kralježnice - dermatologija i venerologija - bolest kose i noktiju
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Splitska kuća zdravlja je polivalentni kompleks s turističko - zdravstvenom namjenom u Kranjčevićevoj ulici, na lokaciji koja omogućuje brz pristup najatraktivnijim dijelovima grada.

Osim jedinstvene namjene, Splitka kuća zdravlja posebna je i zbog svog smještaja na jednom od splitskih brežuljaka odakle se posjetiteljima pruža prekrasan panoramski pogled na grad Split i otoke.

Arhitektonsko rješenje ovog projekta s pogledom na more potpisuju Lovre Petrović i Eugen Širola, izabrani na javnom natječaju Grada Splita i tvrtke SEM 1986 d.d., koji su zajedno s investitorom projektirali energetski učinkovitu zgradu, a unutrašnji prostor prilagodili ugodnijem boravku i življenju korisnika.

Splitska kuća zdravlja promiče novi koncept kvalitetnog smještaja i poslovanja, a u tu viziju su se odlično uklopili naši najmoprimci- luksuzni Hotel i Rezidenciju Dioklecijan, dom za starije Poemu, Hydrotherapy s fizikalnom terapijom, Poliklinika Croatia zdravstveno osiguranje, Poliklinika Labplus, Banka splitsko -dalmatinska, supermarket Tommy, Mala kavana…

Parking mjesta - Najam
Splitska kuća zdravlja raspolaže s tri podzemne etaže sa 105 parking mjesta koja su predviđena za korisnike usluga naših najmoprimaca, ali i za potrebe okolnih stanovnika u GK Lokve i ostalih građana Splita. Informirajte se o mogućnostima najma parking mjesta na potem našeg e-maila.


Sve dodatne informacije dostupne su Vam putem telefona, potem naše web stranice i Facebook profila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 585 100 021 585 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.