Adresa: Kraj Svetog Luke 17
21000 Split
Mobitel:
097 7993 676 097 7993 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://frlekin.hr/
http://www.facebook.com/frlekin/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 7 - 15
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Metalna galanterija, željeznarija
Građevinska poduzeća i obrti
Ključne riječi: izrada čeličnih konstrukcija i građevinske limarije - izrada kovanih kapija i ograda - izrada nadstrešnica - rasvjetni asortiman - pocinčavanje čeličnih materijala - antikorozivna zaštita metala - Tambour boje i lakovi - renoviranje drvenih vrata - ugradnja rasladnih komora s termo mostovima - aluminijske konstrukcije - varenje aluminija - Frlekin ART - kovana bravarija - bravarija Split, - izrada kovane bravarije Split - namještaj od kovanog željeza Split, - kovano željezo namještaj Split, -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Čelične konstrukcije

Materijale za izradu uzimamo u renomiranog dobavljaču za čelični program Termodinamika. Na zahtjev kupaca šaljemo i ateste čvrstoće materijala, za zahtjevne poslove.

Za izradu polugotovih proizvoda kovane galanterije surađujemo sa svjetski poznatom tvrtkom Arteferro.

Tvrtka Arteferro među ostalim proizvodi i elemente kovanog željeza s klasičnim i elegantnim dizajnom, pomoću kojih za Vas izrađujemo fine arhitektonske detalje, kao što su vrata i ograde od kovanog željeza te ograde i balkoni od kovanog željeza.

Na zahtjev kupca projektiramo i izrađujemo kovane kapije, ograde, nadstrešnice i rasvjetni asortiman.

Vršimo uz dogovor kupca i vruću antikorozivnu zaštitu, tj. pocinčavanje čeličnih materijala. Postupak se vrši u novo obnovljenom pogonu Adrije cinka u Splitu. Također zbog zahtjeva posla moguće je dobiti sve certifikate za vruće pocinčavanje.

U našoj lakirnici vršimo i jednostavniju antikorozivnu zaštitu metala, nanosa boje sa špricanjem.

Paleta završnih boja ovisi o želji naručitelja, u obzir dolaze samo najbolje boje trenutno na tržištu renomiranog proizvođača Tambour, koji je među top 50 svjetskih proizvođača boja.

Tambour boje i lakovi nova su generacija boja i lakova koja će zadovoljiti sve želje i ukuse naših potencijalnih kupaca te s novim tehnologijama nanošenja daje jednu potpuno novu dimenziju Vaših prostora. Tambour Vam nudi široku ponudu boja i lakova u kojima možete pronaći razne dekorativne, industrijske, građevinske te mnoge druge specijalne boje.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
097 7993 676 097 7993 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.