Adresa: Kranjčevićeva 45
21000 Split
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
021 585 103 021 585 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.hydrotherapy-split.com/
http://www.facebook.com/HydrotherapySplit/

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - Petak: 08:00 – 20:00 Subota 08:00 – 12:00
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Bolnica, klinika, ambulanta
Masaža
Ključne riječi: individualna kineziterapija - hidrogimnastika - postoperativna rehabilitacija - limfna drenaža nakon mastektomije dojke - limfna drenaža nakon estetskih zahvata - elektroterapija - magnetoterapija - laser terapija - grupna korektivna gimnastika - kineziterapija
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

HIDROTERAPIJA - PRVA SPLITSKA FIZIKALNA TERAPIJA S HIDROTERAPIJOM I SUVREMENOM OPREMOM

U našem centru se nudi kompletna usluga fizikalnih terapija i pregled fizijatra. Opremljeni smo najsuvremenijom medicinskom opremom kako bi proces oporavka trajao što kraće i bio što učinkovitiji.


SMJEŠTAJ
U sklopu objekta postoji mogućnost smještaja osoba uz 24 satnu medicinsku njegu i skrb.
Priuštite si boravak u sigurnom okruženju uz korištenje usluga fizikalne terapije.


LIMFNA DRENAŽA
Poboljšajte opće stanje vašeg tijela, postignite zategnutost i zdrav izgled vaše kože te iskoristite pozitivni utjecaj na cijeli imunološki sustav korištenjem ručne limfne drenaže.

VACUSTYLER
Uređaj koji pomaže u liječenju bolesti donjih ekstremiteta, krvožilnog sustava, vezivnog tkiva te pomaže u bržem oporavku kod vrhunskih sportaša.

BAZEN
Ne trebate imati zdravstvenih tegoba da biste uživali u blagodatima hidromasažnog bazena i kada.
Na raspolaganju su vam brojne usluge u izuzetno ugodnom okruženju.


 
PROGRAMI

HIDROTERAPIJA IMA IZRAZITO POZITIVNO DJELOVANJE NA KOŠTANO-MIŠIĆNI SUSTAV, ALI I NA SRČANO-ŽILNI TE DIŠNI SUSTAV. VODA KAO TERAPIJSKI MEDIJ IMA POSEBNU VAŽNOST ZA PROVOĐENJE MEDICINSKE GIMNASTIKE.

Naši teraputi vode kompletnu brigu o svakom pacijentu – od pregleda, testova i mjerenja kojima se postavlja fizioterapeutska dijagnoza do hidroterapijskih, elektroterapijskih, kinezioterapijskih i manualnih metoda fizikalne terapije, primjene fizikalnih agensa, funkcionalnih treninga, prevencije oštećenja i ozljeda, uputa i savjeta, vođenja medicinske dokumentacije i evaluacije…

INDIKACIJE
 
KORIŠTENJE VODE U SVRHU LIJEČENJA NAZIVA SE HIDROTERAPIJA, S TIME DA SE VODA KORISTI U BILO KOJEM AGREGATNOM STANJU – TEKUĆEM, KRUTOM (LED) ILI U OBLIKU VODENE PARE.

Sila uzgona tumači se Arhimedovim zakonom koji govori da „tijelo uronjeno u tekućinu (vodu) gubi prividno na težini onliko koliko teži istisnuta tekućina“.

Sve dodatne informacije o našim uslugama možete dobiti putem našeg facebook profila i posjetom na našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 585 103 021 585 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.