Adresa: Dinka Šimunovića 2a
21000 Split
Mobitel:
091 3333 709, 095 5523 778 091 3333 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/SILEO-MOTUS-175551173143675/

Radno vrijeme

:
8-11 jutro i 17-19 je popodne i prema dogovoru
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Masaža
Ključne riječi: robotska neurorehabilitacija - neurorehabilitacija robotikom - terapija robotikom - rehabilitacija nakon moždanog udara - rehabilitacija djece s posebnim potrebama - multipla skleroza rehabilitacija - trauma rehabilitacija - rehabilitacija - bobath koncept - neurorazvojna rehabilitacija - masaža - cerebralna paraliza rehabilitacija - neurološka oboljenja rehabilitacija - parkinsonova bolest rehabilitacija - hemipareza
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Sileo Motus u Splitu.

Predstavljemo Vam "PABLO" -prvi od niza robotskih uređaja na ovom prostoru koji se koristi u neurorehabilitaciji a proizvodi ih Tyromotion.

"PABLO" je uređaj koji se sastoji od senzora za umilateralni i bilateralni trening.
Namjenjen je za rehabilitaciju cijelog tijela djece i odraslih u bilo kojoj fazi rehabilitacije.

Ovaj moderan uređaj za procjenu i terapiju osoba sa neuromotoričkim poteškoćama sluzi i za rehabilitaciju ortopedskih i sportskih ozljeda.
Specifičan je u rehabilitaciji ravnoteže i koordinacije.

Neurorobotska rehabilitacija je koncept koja se služi interaktivnim igrama koje su preko senzora povezane sa tijelom te uključuju kogniciju i rad na koncetraciji tijekom tretmana.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila. 
Pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 3333 709, 095 5523 778 091 3333 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.