Adresa: Ulica Božidara Šantića 25
21217, Kaštel Novi
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
097 7384 445 097 7384 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.aketobrtzausluge.hr

Radno vrijeme

:
PON - SUB: 06:00 - 22:30 iznimno prema dogovoru i potrebi klijenta
Djelatnosti: Kućna njega
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Pranje i peglanje rublja
Ključne riječi: Split- Kaštela- okolica- pomoć i osobne usluge starijima i bolesnima - usluge pratnje - usluge glačanja, - usluge čišćenja (u kućanstvu i svih ostalih objekata)-ostale osobne usluge(prehrana, odijevanje,osobna higijena, pomoć)
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu AKET.

Naša djelatnost je osobna pratnja starijih, bolesnih i inferiornih osoba.
Kad netko ne stigne obići svoje najmilije, posjetiti ih u bolnici, odnijeti im odjeću, namirnice ili provesti kvalitetno vrijeme s njima.

Pomažemo kod higijene te ukoliko njihovo članovi kućanstva nisu uz njih da im pomognu pri odlasku doktoru, u bolnicu, trgovinu ili samo šetnju u prirodu.
Uz to obavljamo poslove glačanja, čišćenja zgrada, apartmana, stanova i ureda. Usluge su dostupne na području Splita, Trogira i okolice.

Na raspolaganju smo Vam na 15 minuta, sat vremena ili cijeli dan, ovisno o Vašim potrebama.
Posao formiramo prema potrebama i u dogovoru s klijentom. Za lakšu komunikaciju imamo poznavanje znakovnog jezika i poznajemo potrebe gluho-slijepih osoba.

Ako su Vam potrebne usluge kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
097 7384 445 097 7384 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.