Adresa: Zrinsko-Frankopanska 2/a
21000, Split
Telefon:
021 361 660 021 361 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://charlot.hr

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 
Subotom: 
Djelatnosti: Žig, Pečat, Štambilj, Graviranje
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Grafički dizajn, grafička priprema
Ključne riječi: Charlot Split, Charlot doo, pečati Split, izrada pečata Split, lasersko graviranje Split, digitalni tisak Split, fotokopirnica Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće "Charlot" utemeljeno je 1989. godine. Počeli smo kao mala obiteljska fotokopirnica i papirnica, u samom centru Splita, gdje se i danas nalazimo.

Osluškujući trendove i potrebe tržišta, iz godine u godinu učimo i usavršavamo se u grafičkoj djelatnosti, prateći najnovija tehnološka i informatička dostignuća.

Design, grafička priprema i dorada, digitalni tisak, digitalni tisak velikog formata, izrada pečata, lasersko graviranje, samo su neke od grafičkih usluga koje Vam možemo ponuditi.

Zadovoljstvo nam je istaknuti da smo specijalizirani i za izradu, tisak i prodaju raznih proizvoda za vjenčanje (pozivnice, zahvalnice...)

Svakako nas posjetite na adresi Zrinsko-Frankopanska 2 u Splitu.

Radujemo se susretu!


Za više informacija posjetite našu internet stranicu!


                          

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 361 660 021 361 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.