Mislite da nemate dovoljno novca za nove zube?

Objavljeno: 14.12.2017. 13:23

Zubi su ogledalo svakog čovjeka, a zbog neredovitog održavanja te utjecaja genetike mnogim u srednjim godinama života ostanu bez prirodnih zubi. Gubitak zubi usko utječe i na smanjenje samopouzdanja te raspoloženje svakog pojedinca. Ali zbog loše financijske situacije te nedovoljno informiranja o ugradnji zubi rijetko se mnogi odlučuju na ugradnju umjetnih zubi, odnosno implantanata.

Ugradnja implantanata predstavlja složen proces, ali i dugoročnu investiciju u svoje zdravlje, ali i ljepotu. Implantanti imaju estetsku, zdravstvenu, ali i psihološku funkciju razvitka svakog pojedinca.  Nadomjeskom novog zuba zasigurno ćete utjecati na svoju sreću, ali i samopouzdanje. Titanski zubni implantati su biološki tolerantni, nema straha od odbacivanja jer ostaju potpuno nepromijenjeni u koštanom tkivu. Ugradnjom titanskih dentalnih implantata čuvate susjedne zube od nepotrebnog brušenja, koje bi inače bilo neophodno kako bi se ugradio most. Iako mnogi smatraju kako je ugradnja zuba vrlo skupa, danas se mogu pronaći metode koje nisu skupe, a kroz različite načine plaćanja možete svojoj osobnosti podariti novi osmijeh.Postoje različiti oblici kao i postupci ugradnje implantanata, a odabir ovisi i o stanju trenutne zubne čeljusti. Svakako se treba savjetovati sa stručnom osobom, odnosno stomatologom. Cirkonske krunice zahvaljujući svojim superiornim svojstvima danas predstavljaju jedno od najnaprednijih rješenja u stomatologiji CAD/CAM tehnologija izrade, bioinertnost i vrhunska estetika jedna su od tih svojstava.

U kliničkoj praksi rada stomatološke ordinacije Dental Studio Meter stručnim iskustvom s cirkonskim krunama uveseljavaju svoje pacijente koji su prilikom odluke za izradu mosta ili krunice od cirkonij oksidne keramike dobili preciznu, a time i dugotrajniju, estetski prihvatljiviju te biološki potpuno bezopasnu zamjenu za klasičnu metal-keramičku krunicu ili most. Ova vrsta krunica do nedavno je imala i jednu manu koja je pri izboru vrste rada ponekad bila odlučujući faktor – cijenu. Međutim, danas će vam u ordinaciji Dental Studio Meter ponuditi cirkonske krunice po vrlo prihvatljivoj cijeni!