Koje su odlike dobrog vulkanizera


Bilo da se radi o nenadanom kvaru ili redovitom pregledu, često nas uhvati panika kome ćemo povjeriti brigu za našeg limenog ljubimca.  Moramo priznati da je u moru ponuda teško pronaći onoga koji iza dobre reklame pokazuje i isto dobro znanje. Zato je potrebno znati što uopće očekivati od dobrog servisera i vulkanizera, pa po tome prosuditi i izabrati pravog za vaš automobil. Prilikom potrage na neke stvari ipak morate pripaziti:  • Stručnost
Bitno je da je dobar mehaničar kvalificiran za rad u auto servisu i da je stručan u svom poslu. Detaljan i ispravan pregled vašeg automobila je ono što tražite i svakako je važno da svi dijelovi auta budu ispravno popravljeni. Mora biti i u korak s novitetima, pa je bitno da zna sve o dizelskim motorima, problemima pogonskog sustava na sva 4 kotača, obradi motora, a najveći plus je računalna dijagnostika.

  • Iskustvo
Što više iskustva ima, to je vjerojatnost da ćete baš željeti kod njega na servis je veća. Razlog tome je što iskustvo znači da zna puno o različitim autima, zna kako funkcioniraju i kako u što kraćem roku i što efikasnije riješiti problem.

  • Brzina
Iskusan i dobar vulkanizer može vrlo brzo otkloniti problem na vašem automobilu, jer ima već razrađen način na koji radi i upoznat je s različitim kvarovima. Brzina kojom će se obaviti servis, ali i promjenu guma na automobilu je svima vrlo važna, jer svi vozači znaju da se samo jedan dan bez automobila čini kao noćna mora.

  • Različite usluge
Jedna od prednosti dobrog automehaničara je da radi u auto servisu koji nudi različite usluge kao što su promjena, balansiranje guma, vulkanizerske usluge, limarija i lakiranje. Drugim riječima da na jednom mjestu možete obaviti sve za svoj automobil, jer kao što smo prethodno rekli, što kraće izbivamo bez njega, to bolje.

  • Mišljenje klijenta
Dobar automehaničar će uvijek objasniti svojim klijentima što je potrebno popraviti ili poboljšati na njihovom automobilu i potruditi se to što jednostavnije objasniti, jer nisu svi na ti sa stručnim terminima mehanike.

Sada kada znate na što sve trebate obratiti pažnju prilikom auto servisa, na vama je da to primijenite pri prvom redovitom servisu ili nažalost, nenadanom kvaru, a kada bi sve te pozitivne karakteristike stavili u jedan auto servis, onda bi to sigurno bio Ugrin Trade d.o.o. u Splitu. Osim vulkanizerskih usluga, redovan servis je ono što treba svakom automobilu pa zašto ne biste obavili zamjenu guma i servis na jednom mjestu? Upravo to je i moguće jer tvrtka Ugrin Trade osim usluga vulkanizera nudi i brzi servis automobila pa možete sve od promjene guma do servisa obaviti na jednom mjestu.

Isto tako, prošlosezonske gume će za Vas udomiti u hotelu za gume tako da nećete više morati razmišljati koliko mjesta će zauzeti nego ih bezbrižno prepustiti Ugrin Trade-u na čuvanje. Posjetite ih na adresi Ivekovićeva 2 u Splitu i rješite sve na jednom mjestu.