OCIJENI
popust 20%

Pranje i ekološko kemijsko čišćenje jakni i kaputa

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 06.03.2022. 06:50

Poštovani klijenti/ice,

kaputi i jakne s vremenom, ovisno o tome koliko ih često nosite, promjene boju na ovratniku, rubovima rukava, pri dnu ili na laktovima.

Svakako ih treba redovno održavati kako bi im produžili vijek trajanja. Različite mrlje tretiramo posebnim sredstvima u uređaju za ekološko kemijsko čišćenje ili u profesionalnim perilicama. Postoje neki kaputi koji se mogu i prati, ali su rijetki. Ako na kaputu ili jakni imate rubove od “skaja”, isti se tijekom čišćenja može oštetiti. Sve ovisi o kvaliteti “skaja” koji je šivan na (cijena kaputa ili jakne nije mjerilo kvalitete).

Naše kolegice će Vas upozoriti, kao i na remen, koji je nerijetko plastični i koji se može oštetiti. Sve gumbe i aplikacije zaštitimo maksimalno, ali u stroju nemamo utjecaj prilikom centrifugiranja. Ekološko kemijsko čišćenje čuva teksturu same tkanine i otapalo spriječava bubrenje tkanine.

Sve jakne nakon pranja sušimo u sušilicama, kako bi se perje razgranalo. Kapute i jakne, nakon obrade, pakiramo u plastične folije i spremamo za isporuku. Pripremite se za nadolazeće hladnije dane i prepustite brigu o istima našem timu.

Iskoristite 20% popusta od 07.02.2022.godine do 07.03.2022.godine.

galeb1950.hr/ciscenje-jakni-i-kaputa

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI