OCIJENI
popust 15%

Kemijsko čišćenje i pranje deka i popluna

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 11.11.2020. 20:51

Spremno dočekajte hladnije dane uz oprane ili ekološki kemijski očišćene deke i poplune. Akcija iznosi 15% i vrijedi od 12.10.2020.godine do 12.11.2020.godine.

Jako je bitno da ne uklanjate deklaraciju sa istih jer svaki materijal reagira drugačije, stavi li se na pranje ili kemijsko čišćenje. Ukoliko imate mrlje od kave, urina, voska, plastelina, vodenih bojica, flomastera, masnoće od hrane, vina itd., nemojte se mučiti sami prati i sušiti. Prethodno sve mrlje tretiramo, stavljamo u perilice, jer je bitno da u tkaninu dopre što više tekućine (vode) koja će doprijeti do mrlje i oprati je. Deke i poplune sušimo u profesionalnim sušilicama zatim pakiramo u stretch folije. Ukoliko ste osjetljivi na određene deterdžente, u ponudi imamo i sredstva za osjetljivu kožu. Na ekološkom kemijskom čišćenju, kao baza (osnova) se koristi otapalo koje se u uređaju suši na temperaturi iznad 80 °C. Ako imate vunenu deku ili poplun punjen vunom, tretiramo isključivo kemijskim čišćenjem da se vuna ne bi „ustupala“ i oštetila.

Svu brigu o dekama i poplunima prepustite našem stručnom timu!

www.facebook.com/Galeb-1950-doo-1612995565381378/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI