Adresa: Put Supavla 19
21000, Split
Telefon:
021 323 116, 021 323 117 021 323 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.promona.hr
http://www.facebook.com/PromonaSplit

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - Petak 08:00 - 16:00
Djelatnosti: Izrada web stranica, Programiranje
Intelektualne usluge
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Ključne riječi: poslovne aplikacije - aplikacije za turizam - aplikacije za zdravstvo - web fiskalna blagajna - programi za vođenje poslovnih knjiga i poslovanja - program za mjenjačnice - program za specijalističko-konzilijarnu zdra - aplikacija za vođenje manjih hotela
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

iPPS - sustav za vođenje poslovanja

iPPS - internet Promona Poslovni Sustav je je cjeloviti poslovni sustav u oblaku za vođenje poslovanja, računovodstav i knjigovodstva za poslovne subjekte bet obzira na veličinu, djelatnost ili ustroj. Poslovni sustav iPPS pruža još više od vođenja standardnih poslovnih knjiga. Razvijen je u najsuvremenijim alatima za razvoj informatičkih sustava u oblaku.

iPPS je neovisan o mjestu korištenja.

 • Pošto je iPPS smješten u oblak pristupa mu se sa bilo kojeg računala u svijetu koje ima pristup na Internet. Pristupa mu se preko bilo kojeg internet preglednika (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari,...). Na ovaj način korisnici mogu koristiti iPPS na poslu, od kuće ili sa terena. Zbog fleksibilnosti opreme za korištenje pruža se bezbroj mogućnosti korištenja. Korisnik nije ograničen ni sa kakvim zahtjevima za opremom i operacijskim sustavima.
 • iPPS nije instaliran na računalo pa za njegovo korištenje ne treba posebno pripremati računalo.

iPPS je fleksibilan i uvijek ažuran.
 • iPPS se stalno nadograđuje  i uvijek je posljednja verzija dostupna korisnicima za korištenje. Na ovaj način korisnici uvijek imaju programe koji podržavaju posljednje zakonske propise. Korisnici ne moraju čekati na nadogradnje i izmjene, već će se one same nuditi. Na ovaj način je podrška pravovremena. Korisnici imaju uvijek verzije koje podržavaju zadnje zakonske izmjene, pa im neće otežavati primjenu istih.

iPPS ima pouzdanu zaštitu podataka i pristup
 • iPPS koristi MS SQL server bazu podatak i samim tim garantira sigurnost unesenih podataka. Baza podataka se stalno sprema na rezervni server u oblaku i na server u Promoni. Serveri su smješteni u Hrvatskoj što osigurava mogućnost stalnog pristupa podacima. Pristup podataka osigurava se korisničkim imenom i lozinkom, a serveri su zaštićeni od gubitka podataka, vatrozidom i zaštitom od virusa. Serveri pored toga imaju stalno kopiranje na više lokacija, što onemogućava pad sustava i osigurava pristup 24 sata dnevno 7 dana u tjednu (24/7).
iPPS je skalabilan
 • iPPS se sastoji od više aplikacija. Svaka aplikacija poslovno i knjigovodstveno obrađuje jednu ili više logičnih cjelina. Moguće je koristiti dio aplikacija, jednu ili više i naknadno povećati broj aplikacija, kako korisnik želi ili kako mu se pojavi potreba.
iPPS se plaća koliko se koristi
 • Korištenje iPPS plaća se kao najam aplikacija mjesečno. Korištenje se definira po aplikaciji i broju korisnika. Svaki korisnik može definirat koji njegov djelatnik ima pravo pristupa na koju aplikaciju, a za svaku aplikaciju se definira koliko djelatnika će imati pravo pristupa. Svi djelatnici ne moraju imati pristup na sve aplikacije.

iPPS se sastoji od više aplikacija
 • iPPS – Internet Promona poslovni sustav sastoji se od više aplikacija. Svaka od aplikacija obavlja zaokružene poslovne cjeline, a sve skupa su povezane u poslovni informatički sustav. Podaci uneseni kroz jednu aplikaciju vide se i u ostalim aplikacijama tako da je baza podataka jedinstvena za cijeli poslovni sustav.


iPPS sastoji se od slijedećih aplikacija:
 • iBLG – Internet Blagajna
 • iFIN – Internet Financijsko knjigovodstvo
 • iFU – Internet Fakturiranje usluga
 • iKE – Internet Kadrovska evidencija
 • iLKV – Internet Likvidatura
 • iMK .- Internet Materijalno-robno knjigovodstvo
 • iOPD – Internet Obračun plaća djelatnika
 • iOS – Internet Osnovna sredstva

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 323 116, 021 323 117 021 323 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.