OCIJENI

Med Visage

0 pregleda/dan | Objavljeno: 29.03.2024. 08:41

Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Face Lifting.

Med Visage tretman kombinira dvije tehnologije istovremeno ultrazvuk i radiofrekvenciju, kako bi učinak bio još bolji. Radi se o jedinstvenom ultrazvuku od 5 MHz. Termalni učinak obje tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, zategnutost, tonus, teksturu i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari. Pojačan je i limfni protok, što pomaže otklanjaju toksina i štetnih tvari. Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje rezultate, a potpuni učinak podizanja je za 2 do 3 mjeseca.

Trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

dermamed.hr/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI