Adresa: Lovački put 13a
21000 Split
Telefon:
021 671 411 021 671 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.proposta.hr

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 8.00 - 16.00 h I prema dogovoru.
Djelatnosti: Projektiranje, nadzor i održavanje
Energetski certifikati
Arhitektura
Ključne riječi: Proposta doo , Proposta Split , legalizacija objekata Split , nadzor gradnje Split , energetski certifikati Split, najbolja cijena izrade energetskih certifikata Split, najpovoljnija cijena izrade energetskih certifikata Split, energetski certifikat za stan Split, energetski certifikat za stan u Splitu, energetski certifikat zgrade Split, energetski certifikati i pregledi, energetski certifikati i pregledi Split , projektiranje niskogradnje i visokogradnje , izrada studija , urbanizam
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka „Proposta d.o.o.“ osnovana je 2014. godine, od strane Vlatka Miličevića, dipl. ing. građ. i Maria Zelića, dipl. ing. prom.

Osnove naše djelatnosti su projektiranje i nadzor u gradnji, izrada energetskih certifikata, legalizacija nezakonito izgrađenih objekata i etažiranje, dostupne na području cijele Hrvatske.
U navedenim djelatnostima imamo niz referenci na projektima gdje smo nastupali samostalno ili kao partneri sa ostalim tvrtkama.

Naši zaposlenici i vanjski suradnici su iskusni inženjeri čije znanje pokriva sve naše djelatnosti, i upravo zbog tih ljudi i njihove kvalitete, smo u stanju lakše stići do zacrtanog cilja, a taj cilj je samo jedan...zadovoljstvo naših klijenata!

Radujemo se kontaktu i uspješnom poslovanju sa Vama!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 671 411 021 671 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.