Adresa: Gundulićeva 26 (robna kuća Dobri 2. kat)
21000 Split
Mobitel:
098 1770 912 098 1770 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://selekcija.hr/
http://online.selekcija.hr/home

Radno vrijeme

:
Pon. - pet.: 08:00 - 16:00
Djelatnosti: Zapošljavanje
Ključne riječi: pronalazak djelatnika - procjena kandidata za posao - psihološka procjena kandidata - izbor novih zaposlenika - selekcija kandidata - predselekcija kandidata -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu SELEKCIJA.HR.

SELEKCIJA.HR je usluga psihologijske procjene kandidata za zaposlenje koju pružaju licencirani psiholozi, a poslodavcima služi kao pomoć u izboru novih zaposlenika.

NAŠA MISIJA
Zaslužiti povjerenje poslodavaca osiguravajući im kvalitetnu uslugu procjene kandidata – kroz pouzdan, brz i jednostavan proces odabira kadrova. Psihološkom procjenom kandidata olakšavamo proces zapošljavanja i pomažemo u odabiru kadrova koji najviše odgovaraju zahtjevima radnih mjesta.

STRATEGIJA
Pratimo najnovije spoznaje iz znanstvenog i poslovnog svijeta. Kvalitetni smo, brzi i dostupni svim profilima poslodavaca. Odabir kadrova obavljamo na temelju najnovijih spoznaja iz svijeta, uz primjenu najnovijih i pouzdanih psiholoških testova. Tim psihologa koje angažiramo djeluje širom Republike Hrvatske.

SURADNICI
Za potrebe profesionalne selekcije angažiramo licencirane psihologe s područja cijele Republike Hrvatske. Naši mobilni timovi po potrebi odlaze i u susjedne države.

Za sve detaljnije informacije posjetite našu internet stranicu i internet stranicu za oline selekciju.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 1770 912 098 1770 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.